Dobrodošli

Već 20 godina, koliko stomatološka ambulanta Nena Dent postoji, pacijenti nam svakodnevno ukazuju povjerenje i odlaze zadovoljni iz naše ordinacije. Zadovoljni pacijenati naša su najveća motivacija i najbolja preporuka za naš rad.Vama na usluzi – stomatološka ambulanta Nena Dent

O nama

Stomatološka ambulanta Nena Dent je privatna zdravstvena ustanova koja duže od 20 godina obavlja stomatološke usluge liječenja i popravke zuba, endodoncije, ortodoncije, implantologije, protetike, oralne hirurgije, dječije stomatologije, estetske stomatologije i izbjeljivanja zuba.

Visokokvalifikovani stručnjaci i ljubazno osoblje, kao i savremena tehnologija, omogućavaju nam sigurno, bezbolno, kvalitetno i brzo liječenje. Garantujemo profesionalnost i stručnost našeg osoblja kao i vrhunsku kvalitetu svih materijala i usluga. Na određene usluge dajemo višegodišnju garanciju (protetika i implantati).

U potpunosti smo posvećeni svakom pacijentu i trudimo se postići najbolji mogući rezultat u najkraćem mogućem vremenu. Pacijenti nam svakodnevno ukazuju povjerenje i odlaze zadovoljni iz naše ordinacije. Zadovoljni pacijenati naša su najveća motivacija i najbolja preporuka za naš rad.

5 DOBRIH RAZLOGA ZAŠTO IZABRATI STOMATOLOŠKU AMBULANTU NENA DENT

1. Vrhunska usluga i profesionalan pristup

Stomatološka ambulanta Nena Dent nudi vrhunsku uslugu na području zubne implantologije, kirurgije, protetike, ortodoncije, estetske i opće stomatologije. Pružamo tretmane prema najvišim svjetskim standardima, osiguravajući pacijentima najkvalitetniju terapiju i individualan pristup.

2. Tačna i brza dijagnoza, savremena tehnologija, najkvalitetniji materijali

Dijagnostiku provodimo uz pomoć najmodernijih uređaja za dijagnostičku radiologiju kao što su RVG, RTG, CT. U zahvatima zubne implantologije koristimo se implantatima švicarske marke Straumann, vrhunskog proizvoda na tom području.

3. Najbolja rješenja u najkraćem vremenu

U potpunosti se posvećujemo svakom pacijentu i posebno smo orijentirani na postizanje najboljeg mogućeg rezultata u najkraćem mogućem vremenu, bez zakašnjenja i nesporazuma.

4. Stručno i iskusno osoblje specijalizovano za sve vrste stomatoloških usluga

Neprestano ulažemo u znanje i obrazovanje naših stručnjaka, novu opremu i materijale te kontinuirano pratimo napredak znanosti i tehnologije. Svi naši doktori i asistenti visoko su specijalizirani i kvalificirani, s dugogodišnjim iskustvom na području stomatologije.

5. Zadovoljni pacijenti

Pacijenti svih starosnih grupa iz cijele Bosne i Hercegovinr svakodnevno nam ukazuju povjerenje i odlaze zadovoljni iz naše ordinacije. Hiljade zadovoljnih pacijenata naša su najveća motivacija i najbolja preporuka za naš rad.

Upoznajte naš tim